İstanbul Dijital Reklam Ajansı

İstanbul Dijital Reklam Ajansı

Dijital Reklam Ajansının öncelikli hedefi internet ortamıdır. Ancak bunun yanında katalog tasarımı, kurumsal kimlik tasarımı, broşür tasarımı gibi hizmetler de vermektedir. Ayrıca profesyonel fotoğraf ve video çekimleri ile marka için orijinal içerikler hazırlanarak markanın dijital ortamda tanıtılması sağlanır. 

istanbul seo ajansı sosyal medya reklamları



Reklam Ajansı ile Arasındaki Farklar Nelerdir?

İnternet dünyasının hızlı yükselişi ile birlikte, reklam çalışmaları da hızla dijital ortama uyarlanmaya başlamıştır. Geleneksel Reklam Ajansı ve Dijital Reklam Ajansı çalışmaları arasında bazı farklılıklar olduğu ortaya çıkmıştır. 

Dijital Reklam Ajansı, Reklam Ajansından farklı olarak, işletmeleri internet ile buluşturur. Öncelikle web sitesi kurulumunu gerçekleştirirken, Sosyal Medya Yönetimi, Google Reklamları, SEO ve SEM ile vermiş olduğu hizmetleri geliştirir.

Reklam Ajansından farklı olarak, Dijital Reklam Ajansının vermiş olduğu hizmetlerin performansı ölçülebilirdir. 


Dijital Reklam Ajansı Hangi Hizmetleri Verir?

Aşağıda belirtmiş olduğumuz faaliyetler kapsamında işletmelere çözümler sunmaktadır;

  • Web Tasarımı ve Yazılımı Hizmeti

  • Sosyal Medya Yönetimi Hizmeti

  • Facebook ve Instagram Reklam Yönetimi Hizmeti

  • SEO – Search Engine Optimization Hizmeti

  • SEM – Search Engine Marketing Hizmeti

  • Content Marketing

  • E-mail Marketing


İstanbul Dijital Reklam Ajansı Nasıl Bir Sistem ile Çalışır?

İstanbul Dijital Reklam Ajansı öncelikle hizmet vereceği markanın beklentilerini ve hedef kitlesini çok iyi anlar. Bunun sonrasında bu hedef kitlenin hangi mecraları, hangi zaman diliminde kullandığını ve etkileşimin hangi zamanlarda daha yoğun olduğunu analiz eder. Son olarak tüm bu verilere dayanarak marka için bir pazarlama stratejisi belirler. Bu strateji kapsamında en doğru planlamayı yapmaya ve uygulamaya başlar. Bu planı uygularken de firmanın bütçesini en verimli şekilde yönetir.

İstanbul Dijital Reklam Ajansı olarak markanıza 3 adımda yardımcı oluyoruz;

  • Ön görüşmemizi gerçekleştiriyoruz: Hedef ve beklentileriniz üzerinde bilgi ve fikir alışverişinde bulunuyoruz.

  • Yol haritamızı çıkarıyoruz: Size hangi konularda ve nasıl yardımcı olabileceğimiz ile ilgili bir iş planı hazırlıyoruz.

  • Size özel teklifimizi sunuyoruz: Belirlediğimiz yol haritası kapsamında sizin için yapacaklarımızı anlatıp size özel teklifimizi sunuyoruz ve birlikte çalışmaya başlıyoruz. 

İstanbul Dijital Reklam Ajansı olarak bizimle bu dijital yolculuğa birlikte çıkmak ve beklentilerinizi gerçeğe dönüştürmek için bize ulaşın.





0 yorum:

Yorum Gönder

Tampaylasim tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.