Ana Sayfa » , , , , , , , » En iyi popup/splash reklam firması! Alternatif reklamlar için ideal

En iyi popup/splash reklam firması! Alternatif reklamlar için ideal

Tam Paylaşım dan herkese merhabalar, bu gün sizlere popads.net'in popup reklamlarından bahsedeceğim. Google adsense reklamlarına alternatif olarak bu reklamları kullanabilirsiniz. Sizlere kaliteli ve güvenli hizmet verebilmektedir.

Ödeme alt limiti: 5$
1K hit için ödediği fiyat: 0.85$ - 1.20$
Ödeme süreçleri: 24 saat içinde paypal ödemesi yapmaktadır.
Ödeme kanalları: Paypal - Iban(Döviz hesabı açılmalıdır.)

Şimdi ise sizlere bu site üzerinden nasıl kayıt olacağınızı ve nasıl daha kaliteli bir şekilde reklamları alabileceğinizi anlatacağım. Paypal ayarları vs. Tüm konuları resimli olarak anlatacağım. Bir yerde sıkışırsanız yorum atmaktan çekinmeyin. 24 saat içinde yanıt alabileceksiniz. 

Giriş- Kayıt sayfası
Soldaki resimde gördüğünüz gibi pop ads ana sayfasındayız. Öncelikle sayfanın sağ tarafında bulunan (Yeşil renkteki Sign UP ) butonuna basıyoruz. Lütfen bilgisayarınızda her hangi bir "ip değiştirme programı, proxy programı, zenmate vs." bulunuyor ise programı devre dışı bırakın veya siliniz.


Üye olma (sign up)
Şimdi ise sign up sayfasındaki formu dolduralım. İlk öncelikle
Username: Nick adresinizi yazın.
Password: Şifreniz
E-Mail: Mail addresiniz
Account Type: Üyelik tipi
* Publisher: Yayıncı yapın.
doldurunuz.
First Name: İsminiz
Last Name: Soyadınız
Phone Number: +90 şeklinde numaranızı yazınız.
I have ile başlayan üyelik kabul formunu doldurduktan sonra tebrikler. Popads.net üyeliğiniz açıldı.







Buyrun ödeme kanıtları:



4 yorum:

  1. Merhabalar, Reklam piyasasınnı elinde tutan google adsense ile milyarlarca doları kasasına aktarmaktadır. Ancak reklam yayınlayanlara cüz-i miktarlar dağıtmaktadır. Popads.net'in popup reklamları ile neden daha fazla kazanmayasınız. İşte tam bu evrede Popads reklamları devreye giriyor.Sizleri yeni kazanç kapınız olan Popads'e üye olmaya davet ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bana soracak olursanız ücretsizlerin içerisinde en iyilerden biri bence popads. Fakat kullanıcıyı biraz bezdiren bir yapısı var. Mesela kendi sitemde kullanmam. Bir insan siteye geldiğinde, ilk 10 saniye sürekli pop up ile uğraşıyor. Yakında scroll yaptıkça da pop reklamlar çıkarsa şaşırmayalım.

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten adsense'nin bir dünya saçmalığı ile uğraşmak yerine bu alternatiflere yönelmek çok daha iyi olabilir. Tabi adsenseye alternatif bulmak çok kolay değil. Ancak sizin tavsiye ettikleriniz gerçekten güzele ve verimli servislere benziyor. Bu güzel makale için çok teşekkür ederim. En yakın zamanda bu servislere başvuracağım.

    YanıtlaSil
  4. Aslında bir firmaya nazaran iyi görünüyor, denemeden bilemeyiz. Ödeme alt limiti harika ama Ödeme kanalları: Paypal - Iban biraz zorlar gibi. Gerçi paypal sanırım açılacak türkiye'de Bilgi için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Tampaylasim tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.